Több ügyfél keresőoptimalizálással

Tény: az internet megkerülhetetlen. Rákeresünk valamire, majd az első, vagy talán a második oldalt átnézve választunk a kínálatból. Ön jelen van?

Mi az a keresőoptimalizálás (SEO)?

A weboldal keresőoptimalizálással több látogatót szerezhet a Google keresőből. 

A keresőoptimalizálás fő célja, hogy növelje a keresőkön keresztül a honlapra érkező látogatók számát. A keresőoptializálás (SEO - Search Engine Optimization) magába foglal minden olyan tevékenységet, melyek előrébb juttatják weboldalát a különböző keresőkben.

Munkánk segítségével weboldala az előre meghatározott kulcsszavakra a keresők (pl. google.hu) számára könnyebben megtalálhatóvá válik, szemben azokkal a konkurensekkel, akik ugyanazokat a kulcsszavakat választották.

A keresőoptimalizálás munka során egyeztetjük az igényeket és lehetőségeket, megvizsgáljuk jelenlegi weboldalát, összeállítjuk a megfelelő kulcsszavakat, melyekre történik az optimalizálás.

Miért bízza ránk weboldala keresőoptimalizálását?

Kellő időt fordítunk a tervezésre, hogy a kivitelezés a lehető legeredményesebb legyen.

Fontos megjegyeznünk, hogy keresőoptimalizálásnál a várható eredmények nem feltétlenül azonnal – gyorsan  jelentkeznek mint a Google AdWords esetében, illetve általános kifejezésekre nem végzünk SEO munkákat. (Pl. “szállás” helyett budapest szállás-ra optimalizálunk.)

A Google “nem a miénk”, a  keresőoptimalizálásban garanciát nem vállalhatunk az első helyért, arra azonban igen, hogy a legjobb tudásunk szerint járunk el, aminek természetesen eredményei is vannak. Ezekről örömmel adunk tájékoztatást.