Keresőoptimalizálás

Ha több látogatót szeretne weboldalára (folyamatosan): Google keresőoptimalizálás

google keresőoptimalizálásKépzelje el, hogy Ön indít egy új vállalkozást, remek termékekkel tölti fel a boltját, és amikor minden kész, a szépen berendezett helység ajtajára kiakasztja a NYITVA táblát, és most már jöhet az ügyfél dömping, akiket csak ki kell szolgálni…

Természetesen nem nehéz kitalálni a történet folytatását. Az ügyfelek még nem lepik el a boltot, nem jönnek az érdeklődők. Szükség van egy kis reklámra.. Az eredményes reklámhoz nem elég a vaktában szórólapozás. A költségkímélő reklám a potenciális ügyfeleleket éri el, és minden eseménye mérhető.

Nincs  másképp az interneten, a weboldalak esetében sem. Egy jó webolal ugye remek cégbemutató, információt közlő eszköz a látogatóknak, egy webshop fantasztikus lehetőség a termékek értékesítésére, azonban a jó reklám, az érdeklődők figyelmének megszerzése itt is elengedhetetlen, hisz különben csak várhatnánk a csodát. :) Természetesen erre van jó megoldás…

Szeretné, ha könnyebben rátalálnának vállalkozására?

A keresőoptimalizálás (SEO) magába foglal minden olyan tevékenységet, melyek előrébb juttatják weboldalát a különböző keresőkben.

A keresőoptimalizálás vagy SEO (Search Engine Optimization) elengedhetetlen része a bevételnövelő weboldal készítésnek.

Lényege, hogy egy weboldalt a keresőkben a természetes találati listán a lehető legjobb helyre juttassunk el az Ön területével kapcsolatos kulcsszavakra, hiszen az érdeklődők általában csak az első és második találati oldalakat nézik végig.

Milyen konkrét előnyei vannak a keresőoptimalizálásnak?

A Google (és Bing) keresőoptimalizálással jelenlegi vagy új weboldala forgalma tartósan megnövelhető, s ezáltal látogatókat, azaz konkrét érdeklődőket szerezhet. A szolgáltatásai, termékei iránt érdeklődőkből pedig több ügyfélre tehet szert.

Keresőoptimalizálás szolgáltatások

 • Keresőoptimalizálás (SEO) konzultáció
  Első alkalommal átbeszéljük weboldalalával kapcsolatos céljait, kielemezzük a versenytársak weboldalait, és meghatározzuk a főbb kulcsszavakat.
 • Weboldal elemzés
  Átnézzük meglévő weboldalát, és feltárjuk annak hiányosságait egy írásos dokumentációban összefoglalva.
 • Kulcsszókutatás
  A konzultáció alkalmával meghatározott kifejezésekből, valamint, további releváns kifejezéseket összegyűjtve és tovább finomítva összeállítjuk azt a kulcsszólistát, amely alapján végezzük a keresőoptimalizálást.
 • Weboldal tartalmi és forráskód optimalizálás
  A weboldalak keresőoptimalizálását már a webdesign tervezésekor figyelembe kell venni, így készülő weboldalaknál a programozói csapattal együttműködve segítünk keresőbarát weboldalt kialakítani. Meglévő weboldal esetén elvégezzük a szükséges tartalmi keresőoptimalizálási munkákat, illetve írásos dokumentációban foglaljuk össze a konkrét teendőket a weboldal készítője számára.

További információkért írjon nekünk!