Szerezzen több ügyfelet költséghatékonyan!

Az emberek többsége a vásárlás előtt az interneten szerzi be az őt érdeklő dolgokról az információt (ez több millió hazai internetezőt jelent), sőt magát a terméket vagy szolgálatást is egyre többen az interneten keresztül rendelik meg.

Mivel a népszerű google.hu keresőn keresztül minden szükséges információ és jobbnál jobb ajánlat elérhető, így Önnek bizonyára nagyon fontos kérdés, hogy kit fognak megtalálni először az érdeklődők. Önt vagy a versenytásait?

Hogyan hirdessünk csak a potenciális ügyfeleknek és szorítsuk le a reklám hirdetési költségeket?

Ugye Ön is ismeri azokat a hirdetési formákat, amik inkább csak viszik a pénzt, ahelyett, hogy ügyfeleket hoznának?

Az újsághirdetések, a tv-rádió reklámok ma már nem hozzák el feltétlenül a várt eredményeket, Önnek nem fognak égni a telefonvonalai, nem özönlik el a megrendelések. A megoldást a Google AdWords hirdetési megoldása nyújtja. Segítségével a valódi érdeklődőknek tudunk hirdetni.

A Google AdWords rendeszerével termékei/szolgáltatásai csak azoknak jelennek meg, akik az Ön vállalkozására jellemző kifejezésekre kerestek rá, a találati lista fölött vagy jobb oldalt, kiemelten.

Miben rejlik a Google AdWords kampány hirdetések titka?

Van három olyan fontos szempont, ami elengedhetetlen az eredményes reklámozáshoz, és a szórólapokkal, újsághirdetésekkel, tv és rádió reklámokkal nem kaphat meg…

Az eredményes és költséghatékony reklám gyorsan elindítható, a potenciális ügyfeleket éri el, és minden eseménye mérhető.

A Google AdWords hirdetésekkel gyorsan, fókuszálva és mérhetően lehet bemutatni vállalkozásunkat, hirdetni ajánlatainkat.

Mivel azonban a Google AdWords egy rendkívül összetett és szaktudást igénylő rendszer, időt és pénzt spórolhat azzal, ha szakértőkre bízza kampányai kezelését. Mi ebben segítünk Önnek.

A Google AdWords kampányok, AdWords hirdetések előnyei

Gyors, szakszerű kampánytervezés és indítás

Miért kellene akár több hetet várnia arra, hogy hirdetése megjelenjen valamelyik újság következő számában? Ha megvan minden szükéges információ, 1-2 napon belül elérheti ajánlatával a célközönségét.

Megjelenés csak a potenciális ügyfelekre fókuszálva

Elkerülve a fölösleges reklámköltségeket, kizárólag a potenciális érdeklődőknek jelenítjük meg ajánlatát, azoknak, akiknek az Ön megoldásaira van szüksége.

Mérhető eredmények, megtérülő reklámozás

Szeretné tudni, hogy melyik akciója volt sikeresebb illetve gyengébb? Minden eseményről kérhető statisztika, így biztosan tudni fogja, hogy mibe fektette a pénzét.

Költsön kevesebbet Ön reklámra, és szerezzen több ügyfelet!
Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Mennyibe kerül és hogyan működik a Google AdWords hirdetés?

A Google AdWords kattintás alapú rendszer, így Ön akkor fizet, amikor valaki rákattint a hirdetésére, maga a megjelenés nem kerül pénzbe. Célunk, hogy Ön minél kevesebbet fizessen egy kattintásért, és megnöveljük az értékes látogatók számát, akikből vásárlók lehetnek.

Költsön kevesebbet reklámra, szerezzen több ügyfelet!

Havi díjas konstrukcióban menedzseljük ügyfeleink Google AdWords kampányát, akik az eredménytelen reklámok helyett, költséghatékonyan kívánnak hirdetni célközönségük felé.

Megtervezzük és elindítjuk a Google AdWords kattintás alapú hirdetéseit, és folyamatosan figyelemmel kísérjük, optimalizáljuk a jobb eredmények érdekében. Igény szerint új hirdetéseket üzemelünk be, vagy átszerkesztjük a meglévőeket. Velünk időt és pénzt spórolhat meg.