Tájékoztatjuk, hogy E-mail marketing szolgáltatásunk jelenleg nem elérhető.

Sokan gondolják azt, hogy csak az új ügyfelek szerzésére kell koncentrálni, ám akkor ki foglalkozik a meglévő ügyfelekkel?

Alapvető kérdés, hogy a meglévő ügyfelekkel kommunikálunk-e rendszeresen, olyan információkat küldve, ami pl. szólhat egy új termékről, valamilyen érdekességről vagy egy fontos változásról a vállalkozás életében. A meglévő ügyfelek felé történő kommunikáció minősége és mennyisége egyaránt fontos.

A rendszeresen kiküldött hírlevelek és ajánlatok segítségével megnövekszik a weboldal látogatottsága és az eladás forgalma.

Milyen előnyei vannak az e-mail marketingnek?

 • Alacsony az előállítási költsége.
  Az e-mail kampány általában havi díja olcsóbb, mint egy újság hirdetés vagy reklám, melyekkel ellentétben itt minden reakció mérhető.
 • Minden esemény mérhető, követhető.
  A kiküldött hírlevelekre és promókra történő minden reakció mérhető, így Ön pontosan tudhatja, hogy mi iránt érdeklődnek a legjobban ügyfelei.
 • Azonnali válaszadásra van lehetőség.
  Csupán néhány kattintás, s az olvasói máris leadhatják rendelésüket, reagálhatnak ajánlatára.
 • Építi a vállalkozása iránti lojalitást, annak hírnevét.
  Az ügyfelek nem érzik magukat elhanyagolva, a vevők értékes információkhoz juthatnak a rendszeresen kiküldött hírleveleken keresztül, Ön folyamatosan formálhatja a vállalkozásáról kialakult képet.
 • Személyre szabott ajánlatok küldhetőek.
  Egy adott termékről/szolgáltatásról szóló ajánlatot pontosan annak küldjük ki, aki valóban érdeklődik iránta, ez által sokkal hatékonyabb a reklám.

Miben segítünk Önnek?

Elkészítjük információs anyagait, hírlevél és promóció sablonját honlapja arculatához igazítva, kiválasztjuk az Ön igényeinek megfelelő hírlevélküldő rendszert, megszerkesztjük és kiküldjük hírleveleit, hogy Ön rendszeresen kommunikálhasson meglévő ügyfeleivel.

Szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:

 • Hírlevél és promóció szerkesztés
  Összeállítjuk, megformázzuk (HTML alapú) hírlevelek cikkeit, promócióit – Önnek csak a szövegeket és a képet kell elküldenie nekünk. A hírlevelekbe 6 cikket, a promóciókba 1-1 figyelemfelkeltő szöveges/képes ajánlatot készítünk.
 • Céloldalak létrehozása
  Elkészítjük a cikkek, ismertetők teljes oldalait (8 db. / hó), amiket az Ön weboldalára töltünk fel. Ezek az oldalak alkalmasak weboldalának tartalmi bővítésére és értékesítésre egyaránt.
 • Kiküldés lebonyolítása
  Havonta 1 db. hírlevelet és 2 db. promóciós levelet küldünk ki az Ön meglévő címlistájára. Ez a kiáramlás mennyiség még nem tolakodó, és megtartja a folyamatosságot.
 • Eredmények követése
  A kiküldött levelek hatékonyságáról érthető összefoglalót küldünk Önnek. Olyan adatokat vizsgálunk meg, mint pl. a levelek megnyitásának és az átkattintások aránya, valamint a levelekből érkező kapcsolatfelvételek száma.
 • Rendszeres konzultáció
  Az e-mail marketing nálunk nem csupán a technikai lebonyolításból áll – nem hagyjuk magára. Több éves tapasztalatunkat kínáljuk Önnek, segítünk a teljes kampány tervezésben, a témák kiválasztásában, és minket mindig megtalál, ha kérdése van.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot!